Ja, ik wil die gratis website!

design en bouw responsive website inclusief CMS

voor de eerste 20 beslissers helemaal gratis.

WAAROM GEEF IK 20 SITES WEG?

Als ondernemer heb je niet altijd een groot budget vrij om een nieuwe site te laten bouwen. En dat terwijl een goed doordachte site het wel oplevert. Tijdens het opstarten van Mooke heb ik ook het geluk gehad om mijn (opstart)kosten te kunnen verdelen. Dus niet in één keer afrekenen! Dat heeft mij enorm geholpen, en dat wil ik nu ook voor jou doen. Middels een klein bedrag per maand kun jij online van start gaan. Mooi toch?

 

Wil je eerst meer informatie? Dan ben ik bereikbaar op nummer 06 55 19 60 55. Ook via Whatsapp!

 

IS HET DAN ECHT HELEMAAL GRATIS?

Je krijgt van mij het design en de bouw van de website helemaal gratis. De site wordt gebouwd aangepast aan jouw huisstijl. Het is dus geen template maar echt een maatwerk website. Je hoeft de site dus ook niet zelf te bouwen, daar wordt voor gezorgd. Het CMS is geen open-source product maar een veilig en zeer gebruiksvriendelijk systeem zodat je makkelijk en snel je site up-to-date kunt houden. Want een website die up-to-date is, is het juiste visitekaartje voor jouw bedrijf! De site bestaat uit een homepage, vervolgpagina en contactpagina. uiteraard kun je daarna zelf het aantal paginaś makkelijk uitbreiden.

 

De enige kosten die er aan zitten zijn voor het servicepakket. Dit is voor het gebruik van het CMS op een snelle VPS server, domeinnaam + mailpakket, updates (hier hoef je dus ook niet naar om te kijken), beveiliging en helpdesk, je wordt dus niet aan je lot overgelaten na oplevering.

Kosten van dit pakket bedragen €39,- p/m voor 2 jaar vast.

 


We geven er maar 20 weg! Wees er dus snel bij.

 

Naam:*
Bedrijf:
E-mail:*
Telefoon:
Pakket:*
Vraag/opmerking:

 

 

 

Werkzaam voor o.a.