Contact

Let’s make something awesome together! We geven je graag meer info en beantwoorden al je vragen. Laat gerust een berichtje achter of laat ons weten als je een afspraak wilt plannen.

Neem contact op

Referenties

“Mooke heeft diverse werkzaamheden voor ons verricht zoals het bouwen en onderhouden van onze website, het hosten van de website en het fotograferen van onze werknemers. Wij hebben zijn creativiteit, het meedenken en snelle schakelen als bijzonder prettig ervaren. Flexibel, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige samenwerking zijn dan ook woorden die van toepassing zijn op Mooke.”

 

Jules Dorssers – Caroz

 


 

“Werner is een van onze vaste designers waar we vaak mee samenwerken. Een partner waar je van op aan kan. Hij is betrokken, komt altijd zijn afspraken na, maakt mooie designs, denkt mee over oplossingen en komt met goede suggesties. Daarnaast werken we altijd heel prettig met hem samen.”

 

Martin Oosterwijk – Webbouwers.com

 


 

“Samenwerking met Werner werkt. Hij is snel, creatief, flexibel, gezond eigenwijs en altijd bereid om ook nog een stapje extra te zetten om het project echt af te krijgen.”

 

Denis de Vries – Je praktijk online

“Werner is een servicegerichte creatieve professional die van alle marken thuis is. Hij denkt graag met je mee en weet een vernieuwend design neer te zetten wat bij jouw bedrijf past. Zijn brede kennis en ervaring op het gebied van websitedesign werkt voor mij tijd- en kostenbesparend. Ik heb nu één contactpersoon in plaats van diverse bureau’s. Ik raad iedereen Werner aan als je one-single-point-of-contact zoekt voor: fotografie, film, website ontwerp, optimalisatie & beheer én design van huisstijl en promotiemateriaal.”

 

Margo van Houtum – Buikbalans

 


 

“Werner is een fijne con collega om mee samen te werken. Ik vertrouw regelmatig op zijn talent, creativiteit en snelheid om mij te ondersteunen met mijn ontwerpen en DTP werkzaamheden voor FrenkDesign. Relaxed contact en humor, daar houd ik van. We vullen elkaar prima aan. Hij is van vele markten thuis en levert kwaliteit. Ik kan je Werner dan ook van harte aanbevelen.”

 

Mirelle Vegers – FrenkDesign